Indbrud

Undgå at blive snydt på nettet

Undgå at blive snydt på nettet - Artikel Banner

Tyvene står klar bag skærmen

Vi lever i en digital tidsalder, hvor mere og mere af vores daglige gøremål foregår på nettet. Det samme gælder shopping. Onlineshopping er efterhånden blevet en folkesport, så det er intet under, at kriminaliteten søger derhen. Årligt har 3,4 millioner kortet fremme foran computeren, og i 2020 blev 5 % af danskerne i aldersgruppen 16-74 gjort til ofre for digital kriminalitet i form af misbrug af konto- og personoplysninger. De snedige kriminelle kan skaffe sig adgang til dine konti, og de kan stjæle din identitet. It-kriminalitet er særligt skræmmende, fordi det sker lige for næsen af dig. Du opdager det ofte først, når pengene er forsvundet, eller der er optaget et stort lån i dit navn.

 

Vær opmærksom i din færden

Alt det kan imidlertid undgås, hvis du sørger for at være ekstra opmærksom i din færden på nettet. Der er specifikke markører, som du skal holde ekstra øje med. Kig for eksempel på adressefeltet. Hvis der er en hængelås ud for hjemmesideadressen, kan du være sikker på, at sitet er i orden. Hvis adressen indledes med ”https”, kan du også regne med, at det er en sikker forbindelse.

Kan du betale med MobilePay på siden, kan du være tryg, da det er en meget sikker betalingsløsning. Du bør desuden være særligt opmærksom på den betalingsgateway, som siden benytter, når du skal gennemføre betalingen.

 

De bedste betalingsgateways

En korrekt betalingsgateway kan være med til at sikre dig som kunde, når du handler online. Hvis du ikke allerede ved det, så er en betalingsgateway en type software, der gør det muligt for dig at betale på en webshop. Der findes mange forskellige slags betalingsgateways, der tager imod forskellige betalingskort. De mest velkendte betalingsgateways er Nets, DanDomain, DIBS og Bambora, og du kan derfor trygt benytte disse gateways. En god tommelfingerregel er, at du skal holde dig til gateways, der kan tage imod internationale betalingskort som Matercard og Visa.

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top