Indbrud

Er kælderen SÅ spændende?

Er kælderen SÅ spændende? - Artikel Banner

Oprettet af: Henrik M.

11-03-2016

Kan tyven komme ind igennem kælderen?

De fleste indbrudstyve foretrækker at komme ind gennem mere aflukkede indgange. Her er kælderen ofte den bedste løsning for dem. Forsøger tyven at trænge ind via indgangen på facaden på huset, som ligger ud til vejen og fortove, er han alt for synlig. Kælderudgangen ligger som regel dybt og er dækket til fra forskellige vinkler.

 

Hold hele huset åbent og tilgængeligt

Tyve ved godt, at åbne og let tilgængelige huse er knap så smarte at begå indbrud i. Chancen for at blive taget i akten er alt for stor. Frit udsyn gør tyvene nervøse for at blive opdaget, og ofte vil det helt holde dem fra overhovedet at prøve, det er ganske enkelt ikke det værd. Kælderen kan i visse tilfælde være svær at gøre tilgængelig, men sørg i det mindste for at fjerne diverse typer af afskærmning som buske og store tilvoksede planter.

 

Besværliggør indbrudsprocessen

Brug tungere og ekstra låse til både vinduer og døre i kælderen, fordi tyven trods alt sjældent foretrækker at smadre vinduer og døre, da det tiltrækker opmærksomhed. De vil som regel forsøge at lirke vinduer og døre op, hvilket stærke låse kan forhindre. Ydermere kan du sørge for at anskaffe en lås til døren fra kælderrummet til resten af huset, hvis denne dør eksisterer.

 

Gem værdier væk

Tyven mister interesse, hvis personen kan se, at der ikke er nogle værdier at komme efter. Så undgå at trække gardinerne for, da trukket gardiner giver et udtryk for, at der gemmer sig noget værdifuldt bag gardinerne. Hvis personen blot kan se en kælder med gummistøvler og maling, vil tyven oftest overveje en ekstra gang, om det virkelig er det værd.

 

Lås af mellem etager

Har du et hjem med flere etager, som er delt via en dør? Så kan det være effektivt at låse dørene af, når du forlader hjemmet. Selvom tyven kommer ind gennem vinduet, vil personen oftest forsøge at komme ud gennem hoveddøren. Det er svært at få værdier med ud gennem et kældervindue. Potentielt kan du besværliggøre det yderligere ved at tilføje ekstra indvendige låse, der holder tyven inde.

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top