Indbrud

Sikring af vinduer

Sikring af vinduer - Artikel Banner

3 måder til at indbrudssikre dine vinduer mod tyve

Vinduer og døre er ofte attraktive midler til at få adgang til din bolig i forbindelse med et indbrud. Hvis sikkerheden af vinduer ikke er optimal, er din bolig et udsøgt mål for indbrudstyve. For at holde tyven fra døren har vi her listet 3 ting, du bør være opmærksom på for, at tyvene ikke får adgang til din bolig.

 

  1. Tjek ofte dine vinduer efter for mishold
    En rådden vindueskarm skriger nærmest efter indbrud, eller den gør det i hvert fald betydeligt lettere for indbrudstyven at bryde ind i dit hjem. Derfor er det anbefalelsesværdigt at tjekke sine vinduer, karme og hængsler i ny og næ.
  2. Optimer sikkerheden med hængsler og beslag
    Hvis du har vinduer af ældre dato, der stadig fungerer, kan du optimere sikkerheden ved at udstyre dem med hængsler, beslag og låse, der er ordentligt monteret og overholder de gældende regler for sikkerhed. Her kan det være fordelsagtigt at rådføre sig med en ekspert på området som for eksempel LKN Byg A/S, der udskifter og monterer vinduer såvel som døre. På den måde er du sikret, at dine vinduer og døre lever op til de sikkerhedsmæssige krav.
  3. Udskift vinduerne
    Sørg for at få udskiftet vinduerne i tide i stedet for at udskyde problemet og risikere at få besøg af indbrudstyven. I udskiftningsprocessen kan du med fordel vælge vinduer, der er testet for indbrud. Disse er naturligvis en smule dyrere, men det kan være fordelsagtigt at vælge denne type vindue. Dette kan især være en god idé ved boligens vinduer, som det er lettest for tyven at få adgang til. Derudover kan man investere i en vindueslås, der forhindrer tyven i at åbne vinduet. Når en indbrudstyv har svært ved at komme ind, øges chancerne for, at han giver op i frygten for at blive opdaget.

 

Indbrudssikring af vinduer er et skridt på vejen…

…men det er desværre ikke nok i sig selv til at holde indbrudstyven væk. Derimod er der en del andre ting, du kan gøre for at forhindre indbruddet. Vi har her listet andre væsentlige foranstaltninger, som du bør gøre dig for at sikre din bolig bedst muligt.

 

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top