Indbrud

Indbrudssikre vinduer - en god investering

Indbrudssikre vinduer - en god investering - Artikel Banner

Gør en god investering

Alle kan opleve at få uventet besøg af en indbrudstyv, både private og virksomheder. Det er en grænseoverskridende og en ubehagelig oplevelse. Derfor vælger mange også at gøre nogle tiltag for at sikre sig mod indbrud. Indbrudssikring kan være videoovervågning, ekstra låse på døre og vinduer, forstærkede døre og vinduer, vagter flere gange i døgnet, gitter for kældervinduer- og døre og mange andre ting.  

 

Hvorfor er det vigtigt at indbrudssikre vinduerne?

Et vindue er det oplagte sted for tyven at komme ind. Det er nemt for en indbrudstyv at smadre et vindue og bruge det til at trænge ind i huset.

Derfor er det vigtigt at sikre vinduerne mod tyveri, så tyven får sværere ved at trænge ind i huset. Det gælder også sikkerhedshaspe og andre lignende foranstaltninger. Når vi ikke er hjemme, er vores huse ekstra udsatte, og det giver tyden bedre mulighed for at finde en vej ind.

 

Hvilke former for indbrudssikring findes der?

Der findes flere forskellige typer indbrudssikring, som kan bruges alene, eller de kan kombineres for en stærkere effekt. Indbrudssikre vinduer kan fås i flere udgaver, med og uden sikkerhedsbeslag, og med standard eller ekstra stærke hagekolver, der er udformet til at kunne modstå forsøg fra en indbrudstyv. Indbrudssikrede vinduer fås også med hagekolverne til topstyrede vinduer, med indbrudssikret slutblik og med sikkerhedslimede ruder.

 

Derfor skal du anskaffe indbrudssikrede vinduer

Det kan være en slem forskrækkelse at få indbrud, og det kan derfor være en god investering at købe indbrudssikrede vinduer.

Vinduerne vil være dyrere end almindelige vinduer, men prisen for et indbrud og et endevendt hus kan ikke gøres op i penge.  Derudover vil de nye tiltag på huset gøre det mere værd, og derfor kunne sikre en større købesum for huset, hvis det på et tidspunkt skal sælges.

Sikkerheden og trygheden ved de indbrudssikre vinduer vil være prisen værd.

 

 

Andre artikler
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Hold tyven ude i feriesæsonen

Undgå indbrud i ferien   Når feriesæsonen starter, stiger ra…

Seneste indlæg
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Alternate Text
Top