Indbrud

Vinduessikring

Vinduessikring

 Vinduessikring - Artikel Banner

Sikr dit hjem med nye vinduer og døre

Når du udskifter vinduer og døre, er det vigtigt at vælge dine nye materialer i høj kvalitet. På den måde sikrer du i højere grad dit hjem mod indbrud. Noget af det, der skræmmer tyven væk i flest tilfælde, er hvis hjemmet virker til at være tyverisikret. Hvorfor tage risikoen ved et hjem, hvor man tydeligt kan se, at det vil være mere risikabelt at bryde ind? Tyven er smart, og han vælger formentlig sjældnere et hjem med tyverisikrede vinduer og døre. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan indbrudssikre dit hjem med nye vinduer og døre.

 

Gør det sværere for tyven at bryde ind

Der er flere forskellige måder, hvorpå dine vinduer og døre kan sikres.

  • Tyverisikre cylindre. Der findes f.eks. en 6-stiftet cylinder, der gør dine døre sikre. Cylinderen er opbygget på en måde, så det er umuligt for tyven at bruge en bankenøgle eller at dirke din dør op. Der findes også dobbeltcylindere, hvilket betyder, at du skal låse op med nøgle både udefra og indefra for at kunne komme op. Det gør, at tyven f.eks. ikke blot kan knuse din rude og få adgang til dit hjem.
  • Skråtstillede skruer. Når man monterer døre og vinduer, er det en stor fordel at gøre det med skråtstillede skruer ved slutblikket. Det har nemlig stor betydning for indbrud, fordi det gør, at det er meget sværere at bryde vinduer og døre op.
  • Slutblik med indbrudssikring. Slutblikket er det stykke metal, som hagekolverne hæfter sig fast i, når man lukker sit vindue. Nogle montører tilbyder indbrudssikret slutblik, der gør det meget svært for tyven at bryde ind.

 

Vælg en professionel montør, så sikkerheden er i top

Når du vælger nye vinduer og døre, er det de små detaljer i forhold til sikkerheden, som gør den store forskel i sidste ende. Jo flere sikkerhedsmæssige foranstaltninger du gør dig, jo bedre er du sikret mod indbrud. Vælg derfor en professionel montør, så du sikrer, at dine indbrudssikre døre og vinduer fungerer optimalt. Mangler du en montør nær Fredericia eller Fyn, kan du trygt kontakte Uniqa Vinduer – start allerede i dag med at sikr dit hjem.

 

Virksomhed: Uniqa Vinduer

Andre artikler
Overvågning der virker

Videoovervågning: For dig der ønsker et trygt hjem Alle ved,…

Sikring af vinduer

3 måder til at indbrudssikre dine vinduer mod tyve Vinduer o…

Sikker opbevaring uden for hjemmet

Brug opbevaringsrum som sikker opbevaring til dine ting Vi k…

Seneste indlæg
Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Optimal sikkerhed

Sikr din virksomhed eller din bolig med sikkerhedsglas Hvis …

Opdater jeres sikkerhed

Sikring af beboere Har du selv oplevet indbrud i dit hjem fo…

Alternate Text
Top