Indbrud

Hund som sikkerhed

Hund som sikkerhed - Artikel Banner

Oprettet af: Henrik M.

10-10-2017

Har du hund?

Hunde er i mange tilfælde et rigtigt godt våben mod indbrud. Især store hunde kan skræmme eventuelle indbrudstyve langt væk. Nogle tyve påvirkes ikke af alarmer, men en stor hund, der gerne vil beskytte familiens hjem, er et mareridt for de fleste tyve. Samtidig kan en gøende hund være med til at gøre naboer eller forbipasserende opmærksomme på, at et indbrud er i gang. Tænk derfor over, om din hund kan hjælpe med at beskytte dit hjem mod indbrud?

 

Må hunden bide tyven?

Det er vigtigt at huske på, at det er tyvens eget ansvar, hvis han bryder ind i dit hjem. Al færdsel på privat grund er på eget ansvar – også selvom du har hund. Du eller din hund kan derfor ikke blive straffet, hvis din hund skulle risikere at bide eller gøre anden skade på tyven. Vær dog altid opmærksom på, at det også indebærer en risiko for hunden, at være din vagt mod indbrudstyve.

 

Skræm tyven

Har du ikke en hund, findes der andre måder at skræmme tyven på. Et ”Her vogter jeg”-skilt eller lignende advarsler om, at der er hunde i hjemmet, kan skræmme tyven væk, allerede når han når hoveddøren. Du kan altså sagtens sætte skiltet op, selvom du ikke har hund. Vælg gerne et skilt med en hunderace, du tror, tyven vil blive bange for. Så er chancen for, at tyven opgiver sin plan større.

 

Anskaf en ”hundealarm”

Et andet våben mod tyve er at anskaffe sig en ”hundealarm”. Denne alarm har en indbygget censor, der udsender lyde som en gøende hund, hvis nogen nærmer sig huset. Sammen med et skilt, der advarer tyven om, at der er hunde i hjemmet, vil du altså kunne skræmme tyvene godt på vej – helt uden at have en hund!

Andre artikler
Overvågning øger din sikkerhed

Med videoovervågning holder tyven sig væk Videoovervågning k…

Bearbejd traumet efter indbruddet hos en psykolog

Indbrud - kom ovenpå igen med en psykolog Selvom Danmark gen…

Vinduessikring

Sikr dit hjem med nye vinduer og døre Når du udskifter vindu…

Seneste indlæg
Overvågning øger din sikkerhed

Med videoovervågning holder tyven sig væk Videoovervågning k…

Bearbejd traumet efter indbruddet hos en psykolog

Indbrud - kom ovenpå igen med en psykolog Selvom Danmark gen…

Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Alternate Text
Top