Indbrud

Hold værdierne inde og tyvene ude

Hold værdierne inde og tyvene ude - Artikel Banner

Hvad er sikringsglas?

Det er nok alles værste mareridt at vågne op midt om natten til lyden af en rude, der smadres. Alene tanken kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen. Der er fremmede mennesker, som har tiltvunget sig adgang til dit private hjem. Nu vader de rundt i glasskårene på trægulvet i stuen og roder i dine ting.

 

Sikringsglas er et smart greb til at holde ubudne gæster ude af dit hjem. Det er nemlig en type vinduer, som er hærdet og lamineret. Dette gør glasset ekstra holdbart, hvilket gør det særligt vanskeligt for indbrudstyve at bryde ind. Man vurderer, at glasset er cirka 5 gange stærkere end almindeligt rudeglas.

 

Hold indbrudstyven ude med glas og tremmer

Sikringsglas er en både effektiv og diskret måde at sikre dig mod tyve på. Men hvis du har en kælder eller lignende, som behøver ekstra beskyttelse, kan du opgradere med tremmer. Du ønsker nok ikke at have tremmer i dine stuevinduer, men tremmer er en smart løsning til de rum, hvor det giver mening. I kombination med sikringsglasset gør tremmerne det helt umuligt for indbrudstyve at komme igennem. Spørg eventuelt din lokale glarmester om råd.

 

Hvordan opsættes sikringsglas?

Du kan købe sikringsglas hos en glamester og selv sætte det op, hvis du er fiks på fingrene. Glasset sættes op på præcis samme måde som ved almindelige ruder. Du skal dog være opmærksom på, at nogle sikringsglas kræver særlige beslag for at fungere optimalt. Alt dette kan du forhøre dig nærmere om hos din lokale glarmester. Du kan også få en professionel glarmester til at klare opsætningen, hvis du ikke føler dig i stand til det selv.

 

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top