Indbrud

Hold værdierne inde og tyvene ude

Hold værdierne inde og tyvene ude - Artikel Banner

Hvad er sikringsglas?

Det er nok alles værste mareridt at vågne op midt om natten til lyden af en rude, der smadres. Alene tanken kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen. Der er fremmede mennesker, som har tiltvunget sig adgang til dit private hjem. Nu vader de rundt i glasskårene på trægulvet i stuen og roder i dine ting.

 

Sikringsglas er et smart greb til at holde ubudne gæster ude af dit hjem. Det er nemlig en type vinduer, som er hærdet og lamineret. Dette gør glasset ekstra holdbart, hvilket gør det særligt vanskeligt for indbrudstyve at bryde ind. Man vurderer, at glasset er cirka 5 gange stærkere end almindeligt rudeglas.

 

Hold indbrudstyven ude med glas og tremmer

Sikringsglas er en både effektiv og diskret måde at sikre dig mod tyve på. Men hvis du har en kælder eller lignende, som behøver ekstra beskyttelse, kan du opgradere med tremmer. Du ønsker nok ikke at have tremmer i dine stuevinduer, men tremmer er en smart løsning til de rum, hvor det giver mening. I kombination med sikringsglasset gør tremmerne det helt umuligt for indbrudstyve at komme igennem. Spørg eventuelt din lokale glarmester om råd.

 

Hvordan opsættes sikringsglas?

Du kan købe sikringsglas hos en glamester og selv sætte det op, hvis du er fiks på fingrene. Glasset sættes op på præcis samme måde som ved almindelige ruder. Du skal dog være opmærksom på, at nogle sikringsglas kræver særlige beslag for at fungere optimalt. Alt dette kan du forhøre dig nærmere om hos din lokale glarmester. Du kan også få en professionel glarmester til at klare opsætningen, hvis du ikke føler dig i stand til det selv.

 

Andre artikler
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Hold tyven ude i feriesæsonen

Undgå indbrud i ferien   Når feriesæsonen starter, stiger ra…

Seneste indlæg
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Alternate Text
Top