Indbrud

Benyt et vagtselskab fra lokalområdet

Benyt et vagtselskab fra lokalområdet  - Artikel Banner

Sådan holder du indbrudstyve væk fra jeres virksomhed

Når du skal sikre din virksomhed mod indbrud, er der nogle helt praktiske forholdsregler, som er gode at tage, for at forhindre eller sænke tyven mest muligt. Det er selvfølgelig umuligt at sikre sig 100%, men med følgende tiltag vil du kunne sove trygt om natten og vide, at tyven ikke så nemt kan komme til dine værdier eller dine medarbejdere.

 

Vær sikker på, at du har gode låse på døre og vinduer

Det vigtigste er selvfølgelig altid at låse og lukke døre og vinduer. Sørg for at låsene virker, og at de er af god kvalitet. På den måde gør du det langt sværere for tyven. Du kan eventuelt sætte forstærkende beslag på, så det bliver endnu sværere. Hvis du har kælder, så sørg for at sætte gitter for kældervinduet og bloker kælderdøren med en jernbom med hængelås. Denne kan eventuelt sidde udvendigt, så tyven ikke er i tvivl om, at din virksomhed er tyverisikret.

 

Et alarmsystem

Et alarmsystem, som dækker alle døre og vinduer er værd at investere i, så der ikke er risiko for, at du eller en medarbejder møder uvidende ind til et indbrud. Overvej at investere i et alarmsystem, der kan sende dig en SMS, hvor du kan tage action og tilkalde hjælp fra mobilen. Klistermærker med advarsler om alarmsystem er også en gode til at afskrække tyvene.

 

Få et vagtselskab, der kan rykke ud på alle tider af døgnet

Når du skal vælge et vagtselskab, så er det vigtigt at benytte et vagtselskab fra lokalområdet. De kan rykke ud langt hurtigere end et større selskab, som patruljerer et kæmpe område. Med et lokalt vagtselskab, kan du også føle dig mere sikker, fordi vagterne højst sandsynligt har en tilknytning til området, og derfor gerne vil beskytte indbyggerne og byens erhvervsdrivende mod indbrud. Et lokalt vagtselskab kan også patruljere efter lukketid, om natten og i weekenden, så du altid er sikret.

 

 

Andre artikler
Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Sådan undgår din virksomhed hacking

Når man har fået sin digitale forretning på benene Det er en…

Få hund i hjemmet og undgå indbrud

Få hund i hjemmet og slå to fluer med et smæk Der er ikke no…

Seneste indlæg
Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Alternate Text
Top